Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

  • ДОМЕНИ
    Регистрирај го својот .мк и .мкд домен со УХост
    Комплетно online регистрација и инстант активација на вашиот .мк и .мкд домен!
    БЕЗ комплицирана документација!
    Со секој домен бесплатно: Online и инстант промена на именски опслужувачи
    DNS хостинг, промена на контакти, 24/7 поддршка ....
  • ХОСТИНГ
    Супер брзи, стабилни и професионални сервери
    99% uptime гарантирано, 24/7 најдобра техничка поддршка.
    Дневен, Неделен и Месечен бекап
    SSD Дискови за неверојатна брзина.
    Напреден контролен панел ( cPanel за Linux, Plesk за Windows сервери )
    • SSD 1
    • SSD 2
    • SSD 5
    • SSD 10
    • SSD 20
  • ВПС
    Професионални сервери со најнова генерација на
    Intel® Xeon™ процесори, ECC РАМ, RAID10 SSD или SAS дискови
    SolusVM контролен панел
    root пристап до серверот
    24/7/365 Техничка поддршка
    Избор на повеќе локации
  • ДЕДИЦИРАНИ
    Напредно решение за вашиот бизнис
    Огромен избор на конфигурации
    Intel® Xeon™ процесори, HDD, SAS и SSD дискови
    Професионални и буџет сервери, ECC рам меморија.
    Избор на повеќе локации на сервери.
    Можности за избор на контролен панел и менаџмент за истиот.

УСЛУГИ

Нашата понуда почнува од хостирање на мали веб сајтови па се до напредни веб апликации кои бараат стручност, посветеност и ажурност. Понудата подразбира хостирање на моќни сервери, конфигурирани според најновите светски достигнувања со супер моќни тестирани хардверски компоненти, оптимизирани, и секогаш инсталирани со најнови стабилни верзии на софтвер.

Огромен избор на веб хостинг пакети, реселер, ВПС, дедицирани сервери и SSL сертификати, сите дизајнирани според потребите и барањата на клиентите а сепак по ниска и прифатлива цена.

Комплетна online регистрација и инстант активација како за .мк домените така и за интернационалните домени со вклучени бесплатни додатоци како DNS хостирање и сл...

Изработка на комплетни веб решенија, тргнувајќи од едноставни веб сајтови па се до комплексни веб проекти/апликации изработени според најновите и најмодерните светски докажани стандарди.

ХОСТИРААТ
КАЈ НАС

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС