Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

ДЕДИЦИРАНИ СЕРВЕРИ

ПАКЕТИ

1

Изберете локација на сервери
ЛОКАЦИЈА НА СЕРВЕРИ ГЕРМАНИЈА ХОЛАНДИЈА МАКЕДОНИЈА


2

Изберете пакет на сервер германија
 • STARTER

  2590денаримесечно

 • STARTER+

  3490денаримесечно

 • MEDIUM

  3990денаримесечно

 • MEDIUM+

  3990денаримесечно

 • ADVANCED

  4999денаримесечно

 • ADVANED+

  5599денаримесечно

 • PRO

  6499денаримесечно

 • PRO SSD

  6999денаримесечно

 • PREMIUM

  8999денаримесечно

 • PREMIUM SSD

  9599денаримесечно

 • XTREAM

  15599денаримесечно

 • XTREAM SSD

  15599денаримесечно

 • STARTER

  3599денаримесечно

 • MEDIUM

  4790денаримесечно

 • ADVANCED

  6999денаримесечно

 • PRO

  8299денаримесечно

 • PREMIUM

  8990денаримесечно

 • XTREAM

  14999денаримесечно

 • STARTER

  8999денаримесечно

 • ADVANCED

  10999денаримесечно

 • PRO

  12999денаримесечно

 • PREMIUM

  14999денаримесечно

 • XTREAM

  18999денаримесечно


ИНФОРМАЦИИ

За разлика од "заедничко хостирање", каде има повеќе корисници на еден сервер, дедицираниот сервер е резервиран исклучиво за еден корисник. Односно корисникот го користи целиот капацитет на серверот, со дедицираниот сервер клиентот добива IP адреса како и root пристап преку кој може да пристапе на серверот. Дедицираниот сервер може да се користи за хостирање на поголеми веб сајтови и апликации кои имаат потреба од голем проток односно им е потребен повеќе сообраќај и повеќе ресурси како RAM и процесорка моќ.

Дедицираните сервери кои ги нудеме се лоцирани во елитни дата центри низ различни локации низ светот поврзани со одлична интернет конекциска врска со Македонија.

КЛИЕНТИ

Ухост беше моја голема подршка и можев да забележам дека се во потрага по најдобрите начини за решавање на нашите потенцијални проблеми. Бидејки немаме големо познавање од оваа област Ухост беа со нас при секоја препрека во работењето.

| ohridsky.com