Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

LINUX ХОСТИНГ

ПАКЕТИ
КАРАКТЕРИСТИКИ

SSD 1 SSD 2 SSD 5


SSD 10


SSD 20


NVMe SSD Веб простор 1 GB 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Месечен сообраќај 150 GB 300 GB 750 GB 1500 GB 3000 GB
cPanel контролен панел
Е-маил Акаунти
FTP Акаунти
Дозволен број домени 1 2 4 6 8
MySQL/MariaDB 10.3 + бази на податоци
PHP 5.6/7.3/7.4/8.0/8.1
Softaculous Instant Install
Бесплатен WordPress Toolkit
Бесплатен Auto SSL/TLS сертификат
Iminify360 за најдобра Antimalware и Antivirus заштита
Поддршка за најпопуларните апликации       ... и многу др.
Заштита ( Offsite Backup ) Дневен, Неделен и Месечен автоматизиран backup.
Изберете локација
  • ГЕРМАНИЈА

    • ГЕРМАНИЈА

    • МАКЕДОНИЈА

Цените се со вклучен 18% ДДВ

1390

денари *116 ден/месечно

2190

денари *182 ден/месечно

4390

денари *366 ден/месечно

6990

денари *582 ден/месечно

9990

денари *832 ден/месечно
Изберете пакет

*Цените за месечно се само илустративно прикажани. Минималниот период на закуп е една година

КАРАКТЕРИСТИКИ

Главни карактеристики на Линукс се сигурноста, стабилноста и ефикасноста. Ако планирате да се вклучите во работа која користи PHP, perl или MySQL, Линукс е решението што треба да го изберете. 1000 mbps (1 Gbps) конекција и заштитата од напади е стандардна конфигурација која е надополнета со контролниот панел cPanel, најнапредниот контролен панел со што се добива совршенство во веб хостирањето и неговата контрола!

Linux Хостингот поддржува HTML, Flash, JavaScript, PHP и MySQL бази на податоци.Позитивна карактеристика за Линукс хостинг е тоа што можат да се најдат повеќе апликации со отворен код.

КЛИЕНТИ

Комплетно ја разбираат нашата потреба и секогаш испорачуваат подобро решение од очекуваното.

| radiokavadarci.mk

ИНФОРМАЦИИ

Понудените Linux пакети се хостирани на супер моќни сервери лоцирани на повеќе локации во елитни дата центри низ светот. Понудените локациите имаат одлична и стабилна интернет конекција/врска со Македонија со мал одзив ( ping ) што резултира со голема брзина на вчитување на вашите веб страници ( апликации ) . Нудиме 99 % uptime на сите сервери, истите се базирани на Intel Xeon процесори со ECC Ram меморија и супербрзи NVMe SSD дискови. Серверите се опремени со најнова верзија на CentOS Linux ( CloudLinux ) оператривен систем како и со најнова верзија на PHP и MySQL техологија. Дневен, неделен и месечен offsite back на податоците и NVMe SSD дискови во RAID10 технологија нудат сигурност на податоците и при најкомплицираните прoблеми.

Како контролен панел го користеме најкористениот и наједноставниот cPanel контролен панел преку кој едноставно со неколку кликови можете да креирате е-маил акаунти, датабази, креирате и превземете backup од вашите податоци и многу повеќе. Преку softaculous додатокот на cPanel имате можност со само еден клик да инсталирате повеќе од 350 популарни веб апликации како што се wordpress, joomla, drupal, magento, openchart…