Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

 • ДОМЕНИ
  Регистрирај го својот .мк и .мкд домен со УХост
  Комплетно online регистрација и инстант активација на вашиот .мк и .мкд домен!
  БЕЗ комплицирана документација!
  Со секој домен бесплатно: Online и инстант промена на именски опслужувачи
  DNS хостинг, промена на контакти, 24/7 поддршка ....
 • ХОСТИНГ
  Супер брзи, стабилни и професионални сервери
  99% uptime гарантирано, 24/7 најдобра техничка поддршка.
  Дневен, Неделен и Месечен бекап
  SSD Дискови за неверојатна брзина.
  Напреден контролен панел ( cPanel за Linux, Plesk за Windows сервери )
  • SSD 1
  • SSD 2
  • SSD 5
  • SSD 10
  • SSD 20
 • ВПС
  Професионални сервери со најнова генерација на
  Intel® Xeon™ процесори, ECC РАМ, RAID10 SSD или SAS дискови
  SolusVM контролен панел
  root пристап до серверот
  24/7/365 Техничка поддршка
  Избор на повеќе локации
 • ДЕДИЦИРАНИ
  Напредно решение за вашиот бизнис
  Огромен избор на конфигурации
  Intel® Xeon™ процесори, HDD, SAS и SSD дискови
  Професионални и буџет сервери, ECC рам меморија.
  Избор на повеќе локации на сервери.
  Можности за избор на контролен панел и менаџмент за истиот.

УСЛУГИ

Нашата понуда почнува од хостирање на мали веб сајтови па се до напредни веб апликации кои бараат стручност, посветеност и ажурност. Понудата подразбира хостирање на моќни сервери, конфигурирани според најновите светски достигнувања со супер моќни тестирани хардверски компоненти, оптимизирани, и секогаш инсталирани со најнови стабилни верзии на софтвер.

Огромен избор на веб хостинг пакети, реселер, ВПС, дедицирани сервери и SSL сертификати, сите дизајнирани според потребите и барањата на клиентите а сепак по ниска и прифатлива цена.

Комплетна online регистрација и инстант активација како за .мк домените така и за интернационалните домени со вклучени бесплатни додатоци како DNS хостирање и сл...

Изработка на комплетни веб решенија, тргнувајќи од едноставни веб сајтови па се до комплексни веб проекти/апликации изработени според најновите и најмодерните светски докажани стандарди.

ХОСТИРААТ
КАЈ НАС

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС