Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

RESSELER ХОСТИНГ

ПАКЕТИ
КАРАКТЕРИСТИКИ

RESELL 25

*

RESELL 50

*

RESELL 100

*

Веб простор 25 GB 50 GB 100 GB
Месечен сообраќај 500 GB 1000 GB 2000 GB
cPanel/WHM контролен панел
Е-маил Акаунти
FTP Акаунти
Дозволен број домени
MySQL 5.5 + бази
Softaculous Instant Install
Приватни Nameservers
Поддршка за најпопуларните апликации       ... и многу др.
Заштита ( Backup ) Дневен, Неделен и Месечен автоматизиран backup.
Локација

Германија

Цените се со вклучен 18% ДДВ

1190

денари месечно

1990

денари месечно

2990

денари месечно
Изберете пакет
*Бесплатните домени ги добивате доколку извршите уплата за цела година

КАРАКТЕРИСТИКИ

Reseller Linux е наменет пред се за веб дизајнери, програмери или компании кои имаат потреба од хостирање на повеќе помали веб сајтови.

Нудиме 99 % uptime на сите сервери, истите се базирани на Intel Xeon процесори со ECC Ram меморија и супербрзи SSD дискови. Серверите се опремени со најнова верзија на CentOS Linux ( CloudLinux ) оператривен систем како и со најнова верзија на PHP и MySQL техологија. Дневен, неделен и месечен offsite back на податоците и SSD дискови во RAID10 технологија нудат сигурност на податоците и при најкомплицираните прблеми.

КЛИЕНТИ

Среќни сме што ги имаме Ухост на наша страна бидејќи се постојано достапни да помогнат и да одговорат на сите наши прашања.

| skopje24.mk

ИНФОРМАЦИИ

Понудените Reseller Linux пакети се хостирани на супер моќни сервери лоцирани на повеќе локации во елитни дата центри низ светот Понудените локациите имаат одлична и стабилна интернет конекција/врска со Македонија со мал одзив ( ping ) што резултира со голема брзина на вчитување на вашите веб страници ( апликации ) Нудиме 99 % uptime на сите сервери, истите се базирани на Intel Xeon процесори со ECC Ram меморија и супербрзи SSD дискови. Серверите се опремени со најнова верзија на CentOS Linux ( CloudLinux ) оператривен систем како и со најнова верзија на PHP и MySQL техологија. Дневен, неделен и месечен offsite backup на податоците и SSD дискови во RAID10 технологија нудат сигурност на податоците и при најкомплицираните прблеми.

Како контролен панел го користеме најкористениот и наједноставниот cPanel/WHM контролен панел преку кој едноставно со неколку кликови можете да креирате сопствени хостинг акаунти, сопствени пакети, емаил акаунти, дата бази и да ги менаџирате расположливите ресурси на сите хостинг акаунти кои се креирани од вас. Преку softaculous додатокот на cPanel имате можност со само еден клик да инсталирате повеќе од 350 популарни веб апликации како што се wordpress, joomla, drupal, magento, openchart…

Reseller Linux е наменет пред се за веб дизајнери, програмери или компании кои имаат потреба од хостирање на повеќе веб страници/апликации.