Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

WINDOWS ХОСТИНГ

ПАКЕТИ
КАРАКТЕРИСТИКИ

WIN 1 WIN 2 WIN 5


WIN 10


WIN 20


NVMe SSD Веб простор 1 GB 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Месечен сообраќај 150 GB 300 GB 750 GB 1500 GB 3000 GB
Plesk контролен панел
Е-маил Акаунти
FTP Акаунти
MVC
MySQL датабази
MSSQL 2017
MS Access
ASP.NET 4.5/5/6/7
PHP 5.6/7.3/7.4/8.0/8.1
Бесплатен WordPress Toolkit
Бесплатен Auto SSL/TLS сертификат
Цените се со вклучен 18% ДДВ

1990

денари 166 ден/месечно

2990

денари 249 ден/месечно

3990

денари 333 ден/месечно

6990

денари 583 ден/месечно

10990

денари 916 ден/месечно
Изберете пакет

*Цените за месечно се само илустративно прикажани. Минималниот период на закуп е една година

КАРАКТЕРИСТИКИ

Серверите се опремени со најновата верзија на Windows Server и најновата верзија на .NET Framework со што ви овозможуваме сигурна функционалност на вашите проекти. Нудиме 99,9% uptime, базирани на NVMe SSD дискови и ECC Ram меморија која овозможува многу побрзо вчитување и запишување на податоците. Неделен и месечен offsite back up кои нудат сигурност на податоците.Windows хостинг поддржува HTML, Flash, JavaScript, ASP, ASP.net и Access бази на податоци.

КЛИЕНТИ

Досега не сум имал проблем со моите вебстрани кои ги хостирам во Ухост. Нивната техничка подршка е одговорна и професионална. Со нив имам одлична и долгогодишна соработка.

| kanal77.com.mk

ИНФОРМАЦИИ

Понудените Windows пакети се хостирани на супер моќни сервери лоцирани на повеќе локации во елитни дата центри низ светот. Понудените локациите имаат одлична и стабилна интернет конекција/врска со Македонија со мал одзив ( ping ) што резултира со голема брзина на вчитување на вашите веб страници ( апликации ) . Нудиме 99 % uptime на сите сервери, истите се базирани на Intel Xeon процесори со ECC Ram меморија и супербрзи NVMe SSD дискови. Offsite бекап на податоци и NVMe SSD дискови во RAID10 технологија нудат сигурност на податоците и при најкомплицираните прблеми.

Серверите се опремени со најновата верзија на Windows Server како и најновата верзија на ASP .NET Framework , MSSQL, МVC ... со што ви овозможуваме сигурна и стабилна функционалност на вашите апликации.

Windows Хостинг плановите се наменети за они кои имаат потреба од ASP поддршка MSSQL или Acces дата бази на податоци и .NET технологија.

Напредната технологија на Plesk контролниот панел ви овозможува целосна контрола и сигурна Windows хостинг платформа за сите вашите професионални проекти.