Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

LINUX ВИРТУЕЛНИ СЕРВЕРИ

ПАКЕТИ
КАРАКТЕРИСТИКИ

CLOUD 1

CLOUD 2

CLOUD 3 CLOUD 4
NVMe RAID10 простор 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB
Месечен сообраќај 5 TB 10 TB 15 TB 20 TB
Конекција 100mbps 100mbps 100mbps 100mbps
Процесор AMD Epyc 2vCore AMD Epyc 4vCore AMD Epyc 6vCore AMD Epyc 8vCore
Root пристап
ECC RAM меморија 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Вклучени IP Адреси 1 1 1 1
Kонтролен панел
Цените се со вклучен 18% ДДВ

1290

денари

2590

денари

3990

денари

5990

денари
Изберете пакет
ДОДАТОЦИ И НАДОГРАДБИ
+1 IP адреса 350 ден./м Лиценца за cPanel Solo (1 акаунт) 1190 ден./м
+10GB простор 290 ден./м Лиценца за cPanel Admin (5 акаунти) 1890 ден./м
+1GB RAM меморија 390 ден./м Лиценца за cPanel Pro (30 акаунти) 2690 ден./м
+1TB сообраќај 590 ден./м Лиценца за cPanel Premier (100 акаунти) 3990 ден./м
+1vCore 990 ден./м Лиценца за Plesk Web ADMIN Edition (10 акаунти) 850 ден./м
Менаџмент Webmin/Virtualmin 990 ден./м Лиценца за Plesk Web PRO Edition (30 акаунти) 1290 ден./м
Менаџмент cPanel/WHM 790 ден./м Лиценца за Plesk Web HOST Edition unlimited 2190 ден./м
Менаџмент Engance CP 790 ден./м Лиценца за Enhance CP (35 акаунти) 490 ден./м

КАРАКТЕРИСТИКИ

Linux Cloud VPS серверите се базира на KVM платформата за виртуелизација, хардверски нод со супер брзи NVMe дискови во RAID10 кој нуди максимална брзина и сигурност на податоците, најнова AMD Epyc процесорска технологија и ЕСС рам меморија за високи перфоманси. Софтверот на Cloud VPS серверите се целосно менаџирани од страна корисникот (self-managed) односно техничка поддршка добивате во случај на проблем со конекција или хардверскиот нод.

КЛИЕНТИ

Секогаш достапни за да помогнат во најразлични ситуации, брзи и професионални. Повеќе од 4 години сме задоволни клиенти.

| kurir.mk

ИНФОРМАЦИИ

Cloud VPS серверите се идеално решение за корисници кои сакаат целосна контрола над серверот и имаат потреба од повеќе хардверски перформанси во споредба со основните (Shared) хостинг решенија, а притоа немаат потреба од целосен дедициран сервер. Нашата понуда на Cloud VPS сервери се базира на KVM платформата за виртуелизација, хардверски нод со супер брзи NVMe дискови во RAID10 кој нуди максимална брзина и сигурност на податоците, најнова AMD Epyc технологија на процесор и ЕСС рам меморија со што добивате високо квалитетни хардверски перформански по извонредна цена. Со секој Cloud VPS сервер добивате пристап до напреден контролен панел панел преку кој можете брзо и едноставно со неколку кликови да го стартувате, стопирате, рестартирате вашиот сервер, да следете статистика, оптеретување на рам меморија и процесор, потрошувачка на сообраќај и простор на дискот, да го реинсталирате серверот по желба, креирате или вратете бекап, да пристапете преку VNC и слично. Добивате тотална контрола над вашиот сервер со root пристап и имате можност да конфигурирате и инсталирате софтвер по ваша желба. Нашата понуда на Cloud VPS сервери во основа е unmanaged, односно софтверот на Cloud VPS серверите се целосно менаџирани од страна корисникот со што техничка поддршка добивате во случај на проблем со конекција или хардверскиот нод. Доколку немате познавање од одржување на Linux сервери и/или имате потреба од менаџмент на софтверскиот дел на виртуелниот сервер потребно е да изнајмете МЕНАЏМЕНТ за соодветниот контролен панел.