Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

ЗА НАС

Кои сме ние и зошто ние :


Како компанија беспрекорно функционираме од 2006 година, повеќе од 15 годишно искуство во ИТ индустријата како и секојдневно усовршување и применување на новите техники и технологии во секојдневното работење. Од формирањето па до денес може да се пофалиме со доста голем број на повеќегодишни задоволни, сериозни клиенти кои ни го довериле нивниот бизнис и не одбраа нас како домаќини на нивните сајтови и нивни ИТ партнери/соработници.

Се состоиме од тим на креативни и искусни млади лица, инспирирани од брзиот развој на ИТ сферата каде се трудиме сите новитети да ги примениме во нашето работење како и усовршување на истите. Нашата мисија како тим е да ја најдеме соодветната формула за вашиот проблем со што би ве издвоиле од останатите и би ги истакнале вашите предности и вредности од вашите конкуренти од ИТ сферата. Се издвојуваме од останатите со применувањето на последните технологии базирани на светски стандарди и нудење на најстабилни, професионални решенија за вас-нашите клиенти.

Фокусирани сме на обезбедување на најсоодветни,квалитетни сопствени решенија приспособени пред се според потребите и барањата на крајните корисници. Нудиме огромен опсег на веб услуги почнувајќи од најмали проекти па се до комплексни, комплицирани веб апликации и нивно хостирање. Препознатливи сме по одличната поддршка, како и кон професионалното пристапување и решавање на проблемите со кои се наидуваме и професионалниот однос кој го применуваме спрема клиентите.

Тимот со кој располагаме и повеќе годишното искуство кое го имаме стекнато во нашето работење е резултат на огромната база од реализирани проекти кои ги имаме во нашето портфолио почнувајќи од најмали проекти па се до комплексни веб решенија. Со применувањето на најсовремените технологии реализираме проекти со кои вие би се истакнале од вашата конкуренција и би биле чекор пред нив.

Практикуваме посветен, професионален пристап кон нашите клиенти, практикуваме пријателски однос изграден врз база на посветеност, професионална и одлична услуга. Внимателно ги проучуваме и разгледуваме барањата на клиентите и даваме наше стручно мислење, активно учествуваме во нацрт проект па се до крајна реализација или до задоволен клиент - успешен проект.

УСЛУГИ: Нашата понуда почнува од хостирање на мали веб сајтови па се до напредни веб апликации кои бараат стручност, посветеност и ажурност. Понудата подразбира хостирање на моќни сервери, конфигурирани според најновите светски достигнувања со супер моќни тестирани хардверски компоненти, оптимизирани, и секогаш инсталирани со најнови стабилни верзии на софтвер.

Огромен избор на веб хостинг пакети, реселер, ВПС, дедицирани сервери и SSL сертификати, сите дизајнирани според потребите и барањата на клиентите а сепак по ниска и прифатлива цена.

Комплетна онлине регистрација и инстант активација како за .мк домените, кириличниот .мкд домен така и за интернационалните домени со вклучени бесплатни додатоци како DNS хостирање и сл...

Изработка на комплетни веб решенија, тргнувајќи од едноставни веб сајтови па се до комплексни веб проекти/апликации изработени според најновите и најмодерните светски докажаните стандарди.