Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

ПОЛИТИКА ЗА КВАЛИТЕТ И УПРАВУВАЊЕ НА УСЛУГИ

Наша Мисија: Обезбедување на квалитет и задоволство кај клиентите, зголемување на пласманот на производи на пазарот и создавање на професионална и успешна приказна зад себе.

Наша Визија: Прв стабилен и професионален избор на нашите клиенти

Наши вредности: Врвна квалитетна услуга, работа со реномирани брендови, постојан раст на пазарот и тимска работа.

Со цел остварување на својата Мисија и Визија, Тим Корпорејшн се стреми кон реализација и почитување на следните постулати:

Политика за квалитет, животна средина, здравје и безбедност при работа и управување на услуги

Сертификат