Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

ДОМЕНИ

ОПЕРАЦИИ СО ДОМЕНИ

1

Изберете тип на услуга
РЕГИСТРАЦИЈА ТРАНСФЕР WHOIS

Доколку сакате
да регистирате
нов домен

За трансфер
на домен од
друг регистрар

Проверка на
јавни информации
за македонските домени


Се проверува ...

цени за операции со македонски домени

  • .mk
  • .com.mk
  • .net.mk
  • .org.mk
  • .edu.mk
  • .inf.mk
  • и кириличниот .мкд домен
ПЕРИОД 1 ГОДИНА 2 ГОДИНА 3 ГОДИНА 4 ГОДИНА 5 ГОДИНА 6 ГОДИНА 7 ГОДИНА 8 ГОДИНА 9 ГОДИНА 10 ГОДИНА
РЕГИСТРАЦИЈА

850

денари

1500

денари

2150

денари

2800

денари

3450

денари

4080

денари

4710

денари

5340

денари

5950

денари

6550

денари

ОБНОВА

690

денари

1340

денари

1990

денари

2640

денари

3290

денари

3920

денари

4550

денари

5180

денари

5790

денари

6290

денари

ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА

590

денари

1240

денари

1890

денари

2540

денари

3190

денари

3820

денари

4450

денари

5080

денари

5690

денари

6190

денари

ТРАНСФЕР

0

денари

0

денари

0

денари

0

денари

0

денари

0

денари

0

денари

0

денари

0

денари

0

денари

УХОСТ е официјален МАРнет регистрар Marnet
*Изразените цени се со вклучен ДДВ 18%

цени за операции со останати домени

ДОМЕН РЕГИСТРАЦИЈА ОБНОВА ТРАНСФЕР
.com

850

денари

850

денари

850

денари

.net

990

денари

990

денари

990

денари

.org

990

денари

990

денари

990

денари

.info

1790

денари

1790

денари

1790

денари

.name

850

денари

850

денари

850

денари

.co

2250

денари

2250

денари

2250

денари

.biz

1090

денари

1090

денари

1090

денари

.us

850

денари

850

денари

850

денари

.eu

990

денари

990

денари

990

денари

.tv

2790

денари

2790

денари

2790

денари

.ws

1190

денари

1190

денари

1190

денари

.mobi

1190

денари

1190

денари

1190

денари

.me

2390

денари

2390

денари

2390

денари

.bz

2390

денари

2390

денари

2390

денари

.tel

2390

денари

2390

денари

2390

денари

ИНФОРМАЦИИ

Секој веб сајт поставен на интернет за да може да е прегледуван мора да има активен домен насочен кон хостинг акаунтот каде е хостиран сајтот. Доменот претставува идентитетот на веб сајтот, кој е составен од името и tld наставката. Генерално веб сајтовите на интернет функционираат првично со IP адреса но како опција за полесно паметење е доменот. Uhost.mk е доменот карактеристичен за нашиот веб сајт.

Преку нас на лесен и едноставен начин може да регистрирате домен за инстантно брз временски период без дополнителни документи.