Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

КОНТАКТ

КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС

 • Контакт со ...

  • Продажба

  • Подршка

  • За .мк домени

  • Останато

  • Web development

  • Жалби и поплаки

ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ

ЕДБ:

МК 4011008503067


ул. Бел Камен бр.109
1430 Кавадарци
Р. Македонија

Поштенски фах 154

ТЕЛЕФОН

+389 (0)43 550-650
+389 (0)78 233-203
+389 (0)78 233-403

ON-LINE

info@uhost.mk
uhost.mk
Live Chat