Почитувани вие користете постара верзија на Internet Explorer! За да имате целосно искуство во страната ве молиме надоградите во понова верзија или користете некој друг пребарувач.
Ви Благодариме

CPANEL ПРОМО

ПАКЕТИ
КАРАКТЕРИСТИКИ

Promo M Promo L Promo XL

NVMe SSD Веб простор 15 GB 30 GB 50 GB
Месечен сообраќај 1.5 TB 3 TB 5 TB
Бесплатен .МК домен
cPanel контролен панел
Е-маил Акаунти
FTP Акаунти
Дозволен број домени 1 3 5
MySQL/MariaDB 10.3 + бази на податоци
PHP 5.6/7.3/7.4/8.0/8.1
Softaculous Instant Install
Бесплатен WordPress Toolkit
Бесплатен Auto SSL/TLS сертификат
Iminify360 за најдобра Antimalware и Antivirus заштита
Поддршка за најпопуларните апликации
Заштита ( Offsite Backup ) Дневен, Неделен и Месечен автоматизиран backup.
Цените се со вклучен 18% ДДВ

2.590 ден/г

215 ден/месечно

4.590 ден/г

382 ден/месечно

6.990 ден/г

582 ден/месечно
Изберете пакет
*Цените за месечно се само илустративно прикажани. Минималниот период на закуп е една година

КАРАКТЕРИСТИКИ

Главни карактеристики на Линукс се сигурноста, стабилноста и ефикасноста. Ако планирате да се вклучите во работа која користи PHP, perl или MySQL, Линукс е решението што треба да го изберете. 1000 mbps (1 Gbps) конекција и заштитата од напади е стандардна конфигурација која е надополнета со контролниот панел cPanel, најнапредниот контролен панел со што се добива совршенство во веб хостирањето и неговата контрола!

Linux Хостингот поддржува HTML, Flash, JavaScript, PHP и MySQL бази на податоци.Позитивна карактеристика за Линукс хостинг е тоа што можат да се најдат повеќе апликации со отворен код.

КЛИЕНТИ

По толку многу разговори со различни провајдери, ги одбравме Ухост. Сега, после неколку години сеуште сме сигурени дека ја направивме вистинската одлука. Ги препорачуваме бидејки нудат многу добри услуги за разумна цена.

| dinamohit.com.mk

ИНФОРМАЦИИ

Понудените Linux пакети се хостирани на супер моќни сервери лоцирани на повеќе локации во елитни дата центри низ светот. Понудените локациите имаат одлична и стабилна интернет конекција/врска со Македонија со мал одзив ( ping ) што резултира со голема брзина на вчитување на вашите веб страници ( апликации ) . Нудиме 99 % uptime на сите сервери, истите се базирани на Intel Xeon процесори со ECC Ram меморија и супербрзи NVMe SSD дискови. Серверите се опремени со најнова верзија на CentOS Linux ( CloudLinux ) оператривен систем како и со најнова верзија на PHP и MySQL техологија. Дневен, неделен и месечен offsite back на податоците и NVMe SSD дискови во RAID10 технологија нудат сигурност на податоците и при најкомплицираните прoблеми.

Како контролен панел го користеме најкористениот и наједноставниот cPanel контролен панел преку кој едноставно со неколку кликови можете да креирате е-маил акаунти, датабази, креирате и превземете backup од вашите податоци и многу повеќе. Преку softaculous додатокот на cPanel имате можност со само еден клик да инсталирате повеќе од 350 популарни веб апликации како што се wordpress, joomla, drupal, magento, openchart…